mehranh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 27 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 27 تير ماه ، 1389 01:02:35 موضوع مطلب:
از نقد و بررسی عالیتون ممنونم خیلی مفید بود
منم با شما موافقم اصلا این آلبوم در حد انتظار نبود و من با این که این آلبومو دارم ولی زیاد گوش نمیدم و هنوزم همون آهنگ های قبلیشو گوش میدم
ubisoft کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 29 تير ماه ، 1389 11:33:11 موضوع مطلب:
سلام به همه دوستان به نظرمن این نقدهاخیلی غیرکارشناسانه است اگه یک سری به billboard.comبزنیم میبینیم که آلبوم insomniacدراوجش رتبه21روداشته ولی این آلبوم توی هفته اول عرضه اش رتبه10روداشته ومیتونه همینجوربیادبالدرضمن این آلبوم توی آلبوم های لاتین رتبه1روداره وآهنگ i like itتوی hot100رتبه ی 8روداره که فقط ازآهگ های انریکه bailamosو be with youتونستن رتبه بالاتری به دست بیارن
Shervinx کاربر فعال وضعيت: آفلاين 30 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 60 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 8 بار در 8 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 29 تير ماه ، 1389 16:08:38 موضوع مطلب:
سلام
دوست عزیز ubisoft
بنده تمام نقدها را از منظر خودم نوشتم و هرکس هم مختار است طبق نظر خودش هر رتبه ای که دوست دارد به هر آلبومی بدهد و این که در فلان سایت اتفاقی افتاده دلیلی بر غیرکارشناسانه بودن نظرات دیگر نیست.
این تاپیک اصلا برای این راه اندازی که شده همه نظرات مطرح و بررسی و راجع بهشان بحث شود.
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
Enri-kei کاربر فعال وضعيت: آفلاين 31 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 35 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: iranenrique
ارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 17:02:33 موضوع مطلب:
man be nazar digaran kari nadaram vali be nazare man in behtarin albon enrique bad az albon seven bod va behtarinash ham ina bodan
1.why not me
2.coming home
3.heart breaker
sevijoon کاربر فعال وضعيت: آفلاين 12 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 12 مرداد ماه ، 1389 14:25:24 موضوع مطلب:
به نظر من 2-3 تا آهنگ بد باعث شده که نظر خیلی ها نسبت به این آلبوم منفی باشه. وگرنه خیلی از آهنگ های این آلبوم شایسته نام انریکه هستن و می تونن جاودانه بشن.
Enri-kei کاربر فعال وضعيت: آفلاين 31 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 35 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: iranenrique
ارسال شده در: يكشنبه، 17 مرداد ماه ، 1389 21:31:42 موضوع مطلب:
vaghean az dosatam ke matn euphoria gozashtan samimane tashakor mikonam.bazam migam kheili matn ghashangi daran..fekresho bokonid music video -why not me biad chi mishe .albate mesl i like it nabashe ke kheili zesht bod.rasti nemidoonam ke chera nemitonam matlab jadid post konam,bar aval ke name karbarimo-az keivan3ph ,be enri-kei avaz kardam ke bazam javab nadad(az hame mikham komakam konan chon mikhasam theme haye enrique bezaram ke nashod ...do..setoon daram komakam konid.
naznaz کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 19:09:36 موضوع مطلب:
سلام.
اين البوم به نظر من البومي كاملا متوسط بود و هيچوقت به پاي البوم insomniac نميرسه اون البوم تمام اهنگاش شنيدني بود من هنوز ملودي گوشيم ring my bell هست به نظرمن خيلي بهتر از اينا ميتونست باشه
در ضمن با احترام به نظر همه ي دوستان نظر من اينه كه توي يه برهه از زمان ممكنه چندتا خواننده همزمان البوماشون رو به بازار بدن كه هر كدوم مخاطباي خاص خودشو داره billboard.com مقايسه ي فروش و مخاطب پسند بودن البوم خواننده هاي مختلف رو با هم به معرض نمايش ميذاره اما اينجا توي اين سايت قراره اين البوم انريكه با البوماي ديگش مقايسه بشه كه به نظر من حتي تك اهنگايي هم كه قبل از البومش داده بود مثل alive از ترانه هاي البومش قويتر بود
ممنون